sunnuntai 31. lokakuuta 2010

4. päivä


Muistelin, että tänään olis ollut 200kcal päivä. Positiivinen yllätys, että saan syödä sittenki 400kcal! :) Takaisin siis ruokakomerolle.. Oon nyt syönyt tasan 200kcal ja kun kerta saan vielä syödä, haen ananaspurkin joten tulos tälle päivälle noin 300kcal. Olin varautunut pepsi maxilla ja fun lightilla iltaa varten, mutta ehkä tuon ananaspurkin ansiosta kestän ilman niitä.
Eilen oli 300kcal päivä, söin 260kcal. Yllättävän hyvin alkanu. Toivottavasti itsekuri kestää loppuun saakka.
Huominen stressaa jo valmiiksi, 100kcal päivä ja ensimmäinen koulupäivä syysloman jälkeen. Pitää koittaa pärjätä salaatilla. En uskalla koulussa pahemmin mitään syödä, kun ei voi tietää kuinka paljon niihin ruokiin on työnnetty rasvaa ja muuta inhottavaa.
En tiedä jaksaako mun elimistö kulkea näin pienillä kalorimäärillä kauaa. Tänään kävin kaverin kanssa kaupassa ja hyvä että pääsin portaat alas/ylös. Tuntu että jalat pettää alta. Toinen oire on ollu käsien tärinä. Toivottavasti menee ohi tai ei ainakaan tästä pahene. Nämä "pienet" oireet vielä kestän, mutta jos alkaa pahentua niin pakko varmaan lisätä kalorimääriä. :/

3 kommenttia:

  1. Se tärinä menee kyllä ohitse melko pian, pitäisi kohta helpottaa. Kiva, kun olet kestänyt tätä touhua, kunpa miekin voisin tehdä samaa täällä kotona.. Vaan kun en voi, äiti kyylää ja pakkosyöttää. Toivottavasti pääsen opiskelemaan tammikuussa ja muuttamaan vihdoin siihen omaan kotiin!

    VastaaPoista
  2. Toi sun dieetti näyttää hirveen hyvältä! Onnee kauheesti, ja toivon että onnistut :))

    myperfectlifeblog.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Hollyyy! Miten menee elämässä yleensä? Opiskelut? Ei oo kuulunut siusta aikoihin!

    VastaaPoista