maanantai 3. tammikuuta 2011

2011


Vuosi 2010 tiivistettynä:
Jojoilin painon kanssa
Luin pääsykokeisiin ja kävinki siellä
Pääsin ylioppilaaksi
Täytin 19
En päässyt opiskelemaan yliopistoon, vaan jotain ihan muuta...
Löysin ihanan miehen <3
Sain paljon uusia ja rakkaita ystäviä <3

Siinä se. Viimiset kaksi kohtaa taitaa tehdä vuodesta unohtumattoman.

Ei varmasti tule yllätyksenä, että lupaukseni vuodelle 2011 on laihduttaa. Poikaystävän ja railakkaan opiskelijaelämän myötä on sitten tullu niitä kilojakin lisää... Vaa'alle en uskalla..
Pidän koulussa istumisesta taukoa ja oon töissä päiväkodissa. Raskasta ku mikä. Huomenna taas töihin, iltavuoroon onneksi. En kyllä olis ikinä arvannu, että lasten kanssa työskentely on näinki stressaavaa. Pitäisi keksiä jotain tuokioita ens viikolle, mutta päässä raksuttaa vaan tyhjää... Mitä opiskelun suhteen tulee, tekis mieli jättää leikki kesken ja mennä takas vanhempien nurkkiin elätettäväksi. Ollapa sitten itsenäinen tai jotain sinnepäin..

3 kommenttia:

  1. Oi ihanaa miekkosen se on löytäny <3 Ja on se kuitenki hyvä, et pääsit edes töihin etkä jääny lusmuks.

    VastaaPoista
  2. Hmm miun blogissa on siulle palkinto 6.2. :)

    VastaaPoista
  3. Kun sulla on tahdonvoima laihduttaa, sulla on myös tahdonvoima elää. Tahdonvoimalla tarkoitan sitä, että pystyt kontrolloimaan elämääsi siten miten haluat ilman, että huolehdit mitä mikäkin kalorit ruoka sisältää. Kalorit ei määritä sua ihmisenä vaan sä määrittelet ja tulkitset niitä, miten itse näät sen.
    Sä tuut paranemaan tästä, jos itse haluat. Kyse on susta ei muista ihmisistä, ei sun vanhemmista tai sun kavereista.

    Älä tunne, että joistakin sun lukijoista tulevat pettymään suhun, kun lopetat laihduttamisen. Älä mieti, mitä muut ajattelevat tai sanovat susta. Mieti, mitä itse ajattelet itsestäsi. Toivottavasti tuut rakastamaan itseäsi jonain päivänä. Se voi olla vaikee aluksi, mutta se on vain alku, ja alku tarkoittaa jatkoa eli edistystä. Osoitat jo rohkeutta, kun pystyt avoimesti kertomaan sun jokapäiväisestä elämästä.

    Olet varmasti kaunis nainen, sisältä-ja ulkoapäin. Muista, että kaikilla on oma kehonrakenteensa. Ei ole sellaista, että kaikki nuoret laihat mallit muistuttavat toisiaan kehorakenteeltaan. Jos katsot tarkkaan huomaat, että niillä on erilainen kehonrakenne ja tietenkin kaikki muotilehdet re-touchaavat malleja, että he vaikuttaisivat entistä laihemmilta tai timmimältä.

    En tiedä hirveästi sun elämästä, mutta vaikutat mukavalta naiselta, mutta vaikutat myös, et oot kadoksissa etkä tiedä mitä tehdä, joten palaat aina välillä siihen tuttuun ja varmaan rutiiniin nimittäin, laihduttamiseen.

    Jos joskus haluat jutella. Mistä vain. Ja älä ajattele, et oiskoha paha aika soittaa tai jotain. Sellaista ei ole, ni soita tähän numeroon: 044 2765075

    Terv Halle

    VastaaPoista