lauantai 25. kesäkuuta 2011

Uudet kujeet


Enpä ole näköjään kirjoittanut puoleen vuoteen. Voisin taasen luvata, että alan aktiiviseksi, mutta en taida, koska niin hyvin ne lupaukset on ennenki pitäneet.. Nyt tuli pitkästä aikaa halu kirjottaa jotain, joka luultavasti johtuu siitä, että päätin nyt taasen ottaa itteä niskasta kiinni ja laihduttaa. Ostin noin viikko sitten Nutrilett keittoja ja pirtelöitä. Aikomuksena ois noilla päästä vauhtiin. Söin noita jo muutaman päivän, mutta sitten tuli juhannus, ruokaa ja oksentamista. Tänään sitten alotin alusta tuon Nutrilett-kuurin. Jos sitä vaikka 10-15 päivää jaksais. Sitten siitä eteenpäin terveellinen ja kevyt ruokavalio.
Tuosta oksentelusta.. Nykyään oksennan harvoin, about 1-2 kertaa kuussa. Joskus enemmän ja joskus vähemmän. Pyrin tietenkin välttämään pöntön halaamista ja jos tulee halu oksentaa niin keksin jotain muuta tekemistä. Eilen kumminkin se ruoan määrä aiheutti niin tuskasen ahistuksen, että oli pakko sortua. Eilinen oksentaminen näkyy nyt sitten naamassa.. Joka kerta kun nykyään oksennan, mulle tulee kauttaaltaan naamaan petekkioita eli pieniä pistemäisiä verenpurkaumia. Onko muita kohtalotovereita, jolle noita petekkioita tulee? Nuo petekkiat hillitsee myös tuota oksentelua, koska en halua, että ihmiset kyselee mikä mun naamassa on. Äiti on tähän mennessä luullut ihottumaksi. Poikaystävä ei onneksi oo kertaakaan sattunut näkemään. Se varmaan tietäiskin, että oksentelusta ne johtuu.. Ja tosiaan mun poikaystävä luulee, että olen vain ennen oksennellut, mutta nykyään tapani parantanut.
Kesäkuntoon en päässyt vielä tänäkään vuonna. Paino on jojoillut jo kauan 71-74kg välillä. Nyt kohta onneksi oon taasen alle 70kg, nimittäin tänään aamupaino oli 70,4kg. Voi elämä, että olisin jo pieni jos olisin jatkanut aikoinaan laihdutusta. Älkää hyvät ihmiset pitäkö laihdutuksesta taukoa, ennen ku ootte tavoitteessanne! Se on vaikea alottaa uudestaan ja omaksua taas ne laihduttajan tavat.

2 kommenttia:

  1. heiiii! ihana lukea siun kuulumisia niin pitkästä aikaa! :) oon muuten entinen katie.

    VastaaPoista
  2. Heii, kirjoitat vielä :) Tsemppiä!

    VastaaPoista